- جنسیت
- زنانه
- نوع عطر
- Eau de Toilette
- رایحه اصلی
- خنک
- رایحه فرعی
- ملایم
- حجم
- 100 میلی لیتر
- نت اولیه
- سدر – لیمو – رازبری - یاسمن
- ماندگاری عطر
- عالی
- پخش بو
- عالی
بررسی ، مشاهده قیمت و خرید عطر و ادکلن دیور (Dior)
کریستین دیور (زادروز: 21 ژوئن 1905، محل تولد: شهر گرنویل (Granville)، شهرستان مانش (Manche)/ زمان وفات: 23 اکتبر 1957، محل تولد" شهر Montecatini) طراح تأثیرگذار و مطرح فرانسوی است که شهرتش را بیشتر به خاطر تأسیس یکی از بهترین خانه های مد جهان (به همین نام) به دست آورده است.
دوران زندگی دیور
کریستین دیور در گرنویل به دنیا آمد. گرانویل یک شهرک ساحلی است که در سواحل فرانسه واقع شده است. مادرش مادلین مارتین (Madeleine Martin) و پدرش موریس دیور نام داشت. موریس دیور کارخانه دار ثروت مندی بود که در زمینه ی تولید کود فعالیت می کرد. شرکت خانواده گی آن ها نیز Dior Frères نام داشت. کریستن 4 برادر و خواهر داشت که اسامی آن ها به این ترتیب بود: ریمند (پدر فرانکز دیور، یکی از طرفدارهای معروف نازی ها در زمان جنگ جهانی دوم)، ژاکلین، برنارد و ژینت (Ginette) (همچنین به اسم کاترین هم معرفی می شود).
خوانواده ی کریستین این امید را داشتند که او روزی یک سیاستمدار شود، اما او به هنر علاقه داشت و آرزو می کرد تا وارد دنیای مد شود. او برای آنکه بتوانند کسب درآمد کند طراحی های خود را بیرون از خانه به قیمت هرکدام 10 سنت می فروخت. پس از تمام شدن مدرسه در سال 1928 مبلغی از پدرش به او رسید تا بتواند گالری هنری خود را راه اندازی کند. در آنجا کریستین به همراه یکی از دوستانش آثاری شبیه به کارهای پابلو پیکاسو را می فروختند. به دنبال یک مشکل بزرگ مالی که برای پدر کریستین به وجود آمد او مجبورشد تا گالری را تعطیل کند. در این دوران بود که پدر کریستین با مشکلات بسیاری در اداره ی کمپانی خانوادگی شان مواجه شد.
طی سال های 1930 تا 40 کریستین دیور با یک طراح مد به نام رابرت پیگوت (Robert Piguet) کارمی کرد تااینکه به خدمت در ارتش فراخوانده شد. در سال 1942 دیور پس از پایان خدمت به خانه ی مد Lucien Lelong پیوست و در آنجا به همراه پیر بالمین (Pierre Balmain) به طراح ارشد تبدیل شد. به عنوان یک کارمند در خانه ی مد Lelong در طول جنگ جهانی دوم، کریستین دیور مجبور بود تا به دلایل اقتصادی-هنری زنان نازی ها و دیگر جاسوسان فرانسوی را با لباس ها و طراحی های خود آماده و آراسته کند. در این میان او تنها نبود، دیگر طراحان و خانه های مد مانند جین پاتو (Jean Patou)، جین لاوین (Jeanne Lanvin) و نینا ریچی (Nina Ricci) که در زمان جنگ فعالیت تجاری داشتند از همین وضع برخوردار بودند.
از یک سو کریستین برای نازی ها لباس آماده و طراحی می کرد و از سوی دیگر خواهرش کاترین (1917 تا 2008) یکی از اعضای حزب مقاوت فرانسه بود. کاترین توسط اعضای گشتاپو دستگیر و به کمپ اسرای سیاسی فرستاده شد. او در ماه می 1945 آزاد شد.
خانه ی مد کریستین دیور
در 16 دسامبر 1946 کریستین دیور اولین خانه ی فشن خود را تأسیس نمود که Marcel Boussac یکی از بزرگ ترین قطب ها در صنعت الیاف نخی آنرا پشتیبانی و حمایت می کرد. اسم واقعی اولین مجموعه از خط تولید او که در اوایل سال 1947 ارائه شد کورولی (Corolle) نام داشت. کورولی در معنی تحت الفظی به مجموعه گل برگ ها یا جام گل یک گیاه گفته می شود. اما کارمل اسنو (Carmel Snow) سر ویراستار مجله ی Harper's Bazaar اسم New Look را به جای نام قبلی انتخاب کرد. امروزه عطر مردانه و ادکلن زنانه دیور در دنیا طرفداران زیادی دارد که در سایت ما نیز میتوانید مدل های متنوعی از این برند را بخرید.
دیور نسبت به دیگر مدل های جمع و جور و ساده که همان ساختار متعلق به دوران جنگ را حفظ کرده بودند از طراحی های جالب تر و مطلوب تری برخوردار بود. در آن زمان طراحی های دیگر برندها به خاطر نوع استفاده از الیاف و پارچه ها همیشه تحت تأثیر کمبود های ناشی از جنگ بودند. او استاد خلق اشکال و طرح های سیلوئت (silhouettes) بود.
از دیور نقل است که می گوید: من خالق طرح های نقوش گلدار برروی لباس زنان هستم. الیافی که مدل های او از آن بافته می شدند دارای نوعی تودوزی از جنس پارچه ی نخی بود که کیفیت ساخت بالایی داشت. در این لباس ها وجود زیرپوش زنانه به سبک تاپ بدون آستین و همچنین پد در اطراف کمرِ زیرپوش ها و گن های کشی سبب می شد تا کمر بسیار باریک به نظر برسد و درنهایت با ایجاد پیچ و تاب در لباس جلوه ی خاصی به بدن ببخشد.
درابتدا طراحی های دیور با اعتراض شدید زنان مواجه شد زیرا آن ها به خاطر محدودیت پیشین در الیاف پارچه ای به این نوع طراحی عادت نداشتند. علاوه براین طراحی های او به خاطر استفاده از مقدار زیاد الیاف نخی و پارچه ای در یک دست لباس مردانه یا زنانه با واکنش های شدیدی از سوی مردم روبه رو شد. در طول یکی از نمایش های مد در پاریس مدل ها توسط فروشندهای خانوم مورد حمله قرارگرفتند، اما این مخالفت ها با اتمام دوره ی جنگ و قحطی ها پایان گرفت. پس از پایان گرفتن جنگ جهانی دوم New Look (نامی که کارمل اسنو سردبیر آمریکایی یک مجله ی مد و فشن به جای کورولی برگزید) درعرصه ی پوشاک زنان انقلابی ایجاد کرد و موقعیت پاریس را به عنوان مرکز مد دنیا دوباره تثبیت نمود.
@CUSTOMER_NAME@
@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@@COMMENT_TITLE@
@COMMENT_COMMENT@