- عطری خنک
- نت های غالب: سدر، لیمو، مریم گلی، آناناس
- بهترین فصل برای استفاده: تابستان، بهار و تا حدودی پاییز
- بهترین زمان استفاده در طول شبانه روز: روزانه و تا حدودی شبانه
- بهترین گروه سنی جهت استفاده: مناسب تمام گروه های سنی
- بهترین مکان و موقعیت استفاده: استفاده روزمره ، اوقات فراغت و محيط هاي دوستانه، محيط هاي رسمي و جلسات کاري، محيط هاي ورزشي و تا حدودی قرارها ، ديت ها و ميهماني هاي شبانه
- ماندگاری: 3 از 5
- پخش بو (نشر بو): 3 از 5
عطر مردانه این بلک از خانه عطر و ادکلن فرانک الیور، در گروه بویایی معطر چوبی در سال 2011 روانه ی بازار شد. این بلک، از دسته عطرهای خنک بوده، لذا این عطر مردانه مناسب فصول گرم سال می باشد. گالری مارسلا، به عنوان مرجعی معتبر جهت خرید عطر و ادکلن اورجینال، Franck Olivier in Black را با فاکتور رسمی و ضمانت نامه ی اصالت کالا تقدیم می نماید.
خرید عطر (ادکلن) فرانک الیور این بلک مردانه Franck Olivier in Black اصل
عطر مردانه این بلک فرانک الیور عطری است در گروه بویایی معطر چوبی که در سال 2011 تولید و عرضه شد . نت های ابتدایی این بلک لیمو، مریم گلی، پرتقال ماندارین و ترنج هستند. نت میانی آن از آناناس و یاس و نت های پایه عبارتند نیز از سدر، چوب صندل، عنبر و نت های چوبی تشکیل شده است.
تلفیق عناصر مدرن و کلاسیک در عطر فرانک الیور این بلک ترکیب زیبا و پیچیده ای را ایجاد کرده اند که بسیار مناسب آقایان جوان و پرانرژی می باشد.
- جنسیت
- مردانه
- نوع عطر
- Eau de Perfume
- رایحه اصلی
- خنک
- حجم
- 75 میلی لیتر
- نت اولیه
- لیمو- مریم گلی- پرتقال ماندارین- ترنج
- نت میانی
- آناناس- یاس
- نت پایه
- سدر - چوب صندل - کهربا - روایح چوبی
- گروه بویایی
- معطر چوبی (Woody Aromatic)
- بهترین فصل استفاده
- ماههای گرم
- ماندگاری عطر
- خوب
- پخش بو
- متوسط
- کشور مبدا برند
- فرانسه
- نوع برند
- نیش
- سال معرفی به بازار
- 2011
- گارانتی
- اصالت و کیفیت کالا/بازگشت وجه در صورت عدم اصالت
عطر و ادکلن برند فرانک الیور (Franck Olivier)
برچسبهای مرتبط:
قیمت عطر فرانک الیور | قیمت ادکلن فرانک الیور| محصولات فرانک الیور | خرید عطر فرانک الیور | فروش عطر فرانک الیور | فروش ادکلن فرانک الیور
نظر / پرسش
- نظر (1)
- پرسش و پاسخ (0)
- Latest
- Latest
@CUSTOMER_NAME@
@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@@COMMENT_TITLE@
@COMMENT_COMMENT@